Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Λαγκαδιά Αλμωπίας: Έγινε η παιδική χαρά που ζητούσαν εδώ και χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Συγκινητικές στιγμές στη Λαγκαδιά Αλμωπίας! Η παιδική χαρά που ζητούσαν εδώ και χρόνια, έγινε πράξη! Χάρη στην επιμονή ενός παιδιού και χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία που έκανε το θαύμα της!


Όλο το ιστορικό που προηγήθηκε


Η επιμονή ενός μικρού παιδιού, του Γιάννη Γρίβα στάθηκε ικανή για να γίνει ένα όνειρο πραγματικότητα. Κάτι που φαντάζει αυτονόητο για πολλούς, για την Λαγκαδιά Αλμωπίας δεν ήταν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το ακριτικό χωριό μας, αποκτά πλέον παιδική χαρά, μια είδηση που σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!


Ο 14χρονος το έβαλε πείσμα. Έστελνε τακτικά μηνύματα στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ και με την επιμονή του κατάφερε να κάνει viral το αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Στα δεκάδες μηνύματά του ανέφερε μεταξύ άλλων: "Καλημέρα από την ακριτική Λαγκαδιά Αριδαίας, το χωριό με τα πολλά παιδιά, αλλά χωρίς παιδική χαρά".


Τα μηνύματα συγκίνησαν τους παρουσιαστές, οι οποίοι ασκούσαν μέσα από τις εκπομπές τους κριτική στην πολιτεία που δεν ικανοποιεί το αίτημα ενός ακριτικού χωριού, με τους 65 μόνιμους κατοίκους, εκ των οποίων τα 15 είναι μικρά παιδιά. Ωστόσο, μετά από ένα μεγάλο διάστημα συνεχών αναφορών μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα και χάρη στα μηνύματα του μικρού Γιάννη, βρέθηκε χορηγός, όπως θα ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό του ΣΚΑΪ. Το Ίδρυμα "Μητέρα" ανέλαβε να φτιάξει την παιδική χαρά.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία παιδική χαρά που έγινε στο χωριό, χρονολογείται από το 1982, ενώ όπως μας δήλωσε ο πατέρας του 14χρονου, Νίκος Γρίβας, ο μικρός Γιάννης επέμενε τόσο πολύ έχοντας ως κίνητρο τη μνήμη του παππού του που έφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο από τη ζωή.


Δείτε το βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365