Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Μια τετραετία μακριά μας ο Πλανητάρχης

Κυριάκο η οικογένεια σου και οι φίλοι σου δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ.!!!

Πριν μια τετραετία έχασε τη μάχη με το θάνατο ο Κυριάκος Γαλατιανός, ο γνωστός "πλανηταρχης", άνθρωπος που αγαπούσε τον αθλητισμό, όπως ήταν παρόν και στα πολιτικά δρώμενα, αφού διετέλεσε για τρεις ολόκληρες θητείες πρόεδρος της κοινότητας Αχλαδοχωρίου. 


Η θρυλική αυτή μορφή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, είχε αφήσει σαν σήμερα πριν 4 χρόνια την τελευταία του πνοή μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. 

Όλοι εμείς που τον ζήσαμε τον θυμόμαστε πολύ συχνά, ήταν ένας πράος και καλοσυνάτος κύριος, γεμάτος όρεξη για ζωή αλλά ο Θεός τον ήθελε κοντά του, να …αλωνίζει στον Παράδεισο, να οργανώνει τους πάντες εκεί ψηλά που βρίσκεται.

Κυριάκο η οικογένεια σου και οι φίλοι σου δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ.!!!

1 σχόλιο:

  1. Έχεις "φύγει" εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά ΠΑΝΤΑ είσαι δίπλα μας.
    Κ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365