Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ξεκίνησε τις αγωνίστηκες της υποχρεώσεις η ομάδα της Δ/νσης Αστ/μιας Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Όπως είναι γνωστό , το τελευταίο  διάστημα η χώρα μας πλήττεται από  πολλές και ιδιαίτερες  συνθήκες (οικονομική κρίση , πανδημία , αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες ) , οι οποίες οδήγησαν σε αναστολή  διεξαγωγής  ,πολλών και ενδιαφερόντων κοινωνικών δραστηριοτήτων   της  ΕΛ.ΑΣ. 

Μία από αυτές,  το πρωτάθλημα  ποδοσφαίρου αστυνομικών  διευθύνσεων , αναβιώνει φέτος  και διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση  Αστυνομικών  για 20η φορά με την συμμετοχή ομάδων από την Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, η ομάδα της  Δ/νσης Αστ/μιας Πέλλας, η οποία αγωνίζεται στον Β όμιλο με αντιπάλους την Φλώρινα και την Θεσσαλονίκη , αντιμετώπισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης  την Πέμπτη  28 Απριλίου  στο γήπεδο Μελισσίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πέλλας , την ΕΠΣ Πέλλας , την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας , το σωματείο Δόξα Μελισσιού καθώς  και  το κατάστημα caramello για την πολύτιμη συμβολή τους  στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Τέλος  ένα μεγάλο ευχαριστώ  οφείλουμε σε όλους  όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την προσπάθεια μας.

Η εικόνα του αγώνα 

Δεν τα κατάφερε σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας, η ομάδα της Πέλλας, καθώς υπέστη βαριά ήττα στο γήπεδο Μελισσίου με σκορ 5-0 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 20ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας που οργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (παράρτημα βορείου Ελλάδος).

Στο 6’ ο Κυριαζίδης άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 24’ έγραψε το 0-2 και στο 33’ το 0-3 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρίκ.
Στο 44’ ο Τσιχουρίδης ανέβασε το σκορ γράφοντας το 0-4 και στο 78’ ο Κυριαζίδης έγραψε το 0-5 ολοκληρώνοντας το προσωπικό του σώου.

Αρίστευσαν οι διαιτητές κ.κ Μιχαηλίδης, Λαμπρίδης, Παρούτογλου (ΕΠΣ Πέλλας).

Συνθέσεις:
Διέυθυνση Αστυνομίας Πέλλας: (Γιώργος Χατζίδης)
Χατζίδης, Βασιλειάδης, (46’ Δεβετζής), Τράιος, (46’ Πετρίδης), Μαναβάκης, Μουρμούρας, Τόσιος, Τσιλιγιάννης, (46’ Ειρηνάκης), (75’ λ.τ Ιωαννίδης), Πασχαλίδης, Γιώτσιος, (65’ Μπόλλας), Κιοσελάκης, Τσιγκενόπουλος.

Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης: (Λάμπρος Παυλίδης)
Γιάκης, Σικαλίδης, Τσόχα, (46’ Πάνου), Καλαιτζής, Κούσης, Κυριαζίδης, Τσιχουρίδης, Σμαρλαμάκης, Δουλγερίδης, Ασλανίδης, Τουλκερίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365