![]() |
Δείτε την ανάρτηση το |
Παρασκευή 22 Απριλίου 2022
Αποχώρηση του Σταύρου Μωϋσιάδη από την διοίκηση του Άρη Λιπαρού
3 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365
Ήλθον, εξοδεψον, δεν είδον και.............. απηλθον!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι καλά έκανε εσυ τι θες τώρα
ΔιαγραφήΕγώ βλέπω ότι ακόμη ένας παράγοντας απογοητεύτηκε και την έκανε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς η μοίρα των μικρών χωριων είναι αυτή.
Έρχεται κάποιος, βάζει τα χρήματα, την δουλειά του, φέρνει παίκτες γιατί τα μικρά χωριά δεν έχουν και στο τέλος φεύγει πικραμένος.
Αυτοί που του χτυπούσαν την πλάτη, τώρα θα τον στηρίξουν;