Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Αποχώρηση του Σταύρου Μωϋσιάδη από την διοίκηση του Άρη Λιπαρού

Δείτε την ανάρτηση το
Αποχωρεί από τον Άρη Λιπαρού ο διοικητικός ηγέτης και πρόεδρος των κίτρινων, Σταύρος Μωϋσιάδης, καθώς με μια ανάρτηση του γνωστοποιεί το τέλος του από τα κοινά της ομάδας που ο ίδιος με τους συνεργάτες του την είχε πάρει από την αφάνεια και την έφερε μέχρι τα σαλόνια της Α1.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Όλα τα ωραία κάποια στιγμή φθάνουν στο τέλος τους και δυστυχώς το ταξίδι το δικό μου στη θέση του προέδρου του Άρη Λιπαρού  έφθασε στο τέλος του.
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, με πείσμα, πολύ δουλειά και πάθος για την τοπική μας ομάδα, καταφέραμε να πετύχουμε πολλά. 

Βελτιώσαμε τα οικονομικά μας, αντιμετωπίσαμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας, προχωρήσαμε στην αξιοποίηση του γηπέδου, με υπόγειο πότισμα, με προβολείς και μεγαλώσαμε τα αποδυτήρια μας για την καλύτερη διαβίωση των αθλητών μας.

Τα καλά αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν και σύντομα γίναμε πρωταγωνιστές και πρωταθλητές, καταφέρνοντας να κάνουμε τον Αρη Λιπαρου  ένα πολύ καλά, οργανωμένο σωματείο και να το ανεβάσουμε στην Α1 Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Θα, ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, την διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας, γνώρισα σπουδαίες προσωπικότητες και εξαίρετους παίκτες και ειμαι πολύ ευχαριστημένος που θα τους έχω φίλους και μετά τη θητεία μου.
Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους συνεργάτες και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ που τόσα χρόνια στα δύσκολα και στα εύκολα πορευτήκαμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας μας, τους τεχνικούς και τους αθλητές μας, που υπερέβαλλαν εαυτόν πολλές φορές και κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις για το μικρό χωριό μας.... 
Να είστε όλοι καλά, καλή συνέχεια!

Τέλος θα ήθελα να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που αυτά τα 9 χρόνια που ασχολήθηκα πολύ ενεργά με την ομάδα ήταν δίπλα μου και τους 2 ανθρώπους που ήταν κοντά μου μέχρι το τέλος......
Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο!

3 σχόλια:

  1. Ήλθον, εξοδεψον, δεν είδον και.............. απηλθον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ βλέπω ότι ακόμη ένας παράγοντας απογοητεύτηκε και την έκανε!
    Δυστυχώς η μοίρα των μικρών χωριων είναι αυτή.
    Έρχεται κάποιος, βάζει τα χρήματα, την δουλειά του, φέρνει παίκτες γιατί τα μικρά χωριά δεν έχουν και στο τέλος φεύγει πικραμένος.
    Αυτοί που του χτυπούσαν την πλάτη, τώρα θα τον στηρίξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365