Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Σπουδαίος Αλμωπός και μεγάλη νίκη στην συμπρωτεύουσα

 

Γράφει ο Γιώργος Μπινος

Μεγάλη νίκη πέτυχε στην συμπρωτεύουσα ο Αλμωπός Αριδαίας που επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ Β’ παίρνοντας το σπουδαίο τρίποντο της νίκης, αλλά και μία ρεβάνς για την άδικη ήττα του πρώτου γύρου.

Έτσι η ομάδα της Καρατζόβας δείχνει να πατάει σταθερά στην SL 2 και λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος να έχει εξασφάλισει σχεδόν την παραμονή της.

Το παιχνίδι ήταν καλό είχε ρυθμό και στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμωπός κατάφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, διατηρώντας εύκολα το προβάδισμα στο σκορ, χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα παρά τις φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τους γηπεδούχους να διατηρούν μια φλύαρη κατοχή μπάλας, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο στέκονταν θαυμάσια μεσοαμυντικά, αλλά δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε την νίκη, το οποίο όμως δεν ήρθε, παρόλα αυτά η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πανηγύρισε την μεγάλη νίκη.


Φάσεις και γκολ

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπό, με την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκη να φεύγει ελάχιστα άουτ.

8′ Γκολ για τον Αλμωπό! Λάθος πάσα σε εκτέλεση φάουλ, στην άμυνα του ΠΑΟΚ, η μπαλιά του Τριανταφυλλάκη έφερε τον Ρόβα απέναντι στον Μπαλωμένο και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1.

23’ Ωραία ενέργεια και σουτ του Κούτσια, μπλόκαρε ο Ντόκιτς.

60’ Πλασέ του Κουλούρη από ευνοϊκή θέση έφυγε άουτ.

71′ Ο Πρίκας εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαλωμένος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

75′ Ευκαιρία για τον Αλμωπό, με την κεφαλιά του Γιουκούδη να φεύγει μολις άουτ.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Πουλόπουλος, Κορώνας, Χρηστάκος (Πειραιά).

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β: (Πάμπλο Γκαρσία)

Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Σαλαμούρας, (78’ Μελετίδης), Τσοπούρογλου, (46’ Κουλούρης), Κούτσιας, (78’ Τζήμας), Χατζηστραβός, (51’ Γκορτετζιάνι), Πανίδης, (63’ Γαϊτανίδης).


Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, (61' Πατσιαβούρας), Ρουσσάκης, Κολλαρας, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, (78’ Ζαχαρός), Κέρθι, (90’ Ρίβας), Ρόβας, (90’ Μπακούτσης), Τριανταφυλλάκης, (61’ Γιουκούδης).

1 σχόλιο:

  1. Η ομαδάρα μας μερα με τη μέρα μεγαλώνει ολο και περισσότερο! Ονειρική η φετινή χρονιά, τεράστιο μπραβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365