Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Αποχαιρετισμός με ψηλά το κεφάλι ο ΑΣ Γιαννιτσά

Η ομάδα της Πέλλας επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή Αμπελοκήπων
Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Α.Σ. Γιαννιτσά. Η ομάδα της Πέλλας επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο τελευταίο ματς της σεζόν και η νέα χρονιά θα βρει αμφότερους στα τοπικά πρωταθλήματα. 

Ο Λίτσιος στο 12’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Τασιώνας στο 31’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι Θεσσαλονικείς επανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ στο 51’ με τον Νικολίτσα, όμως ο Σαμαράς είχε εκ νέου απάντηση στο 62’ για τα Γιαννιτσά που ισοφάρισαν σε 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Σαμαράς στο 78’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ρηγόπουλος, Χριστοδούλου, Μπέκας (Ημαθίας)

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: (Γιάννης Γυριχίδης): Μούτσα, Γαλούπης, Πλατσιώτας, Χαραβιτίδης, Μπαμπαλής, Αθανασιάδης, Ξανθόπουλος, Χατζόπουλος, Τσιάκαλος, Σαμαράς, Τασιώνας. 
Αγωνίστηκαν και οι Πετράκης, Πρέτσι, Μαυρομάτης, Χατζηαλεξιάδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: (Γιώργος Ταληχμανίδης): Πέππας, Κωτούλας, Νικολαΐδης, Τσάνι, Κοντέων, Νικολίτσας, Μόλα, Χατζάκος, Λίτσιος, Τσεκερίδης, Μαγκούτης.
Αγωνίστηκαν και οι Ντολαπτσής, Παπαφωτίου.

Συγχαρητήρια επιστολή ΑΣ Γιαννιτσά

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά συγχαίρει τον Φ.Σ. Κοζάνη για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και του εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2.
 

Για τον Α.Σ. Γιαννιτσά

ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν να μιλάνε με ψηλά το κεφάλι λες και είναι ομάδα χωριού, μια ομάδα που έχει πέσει μαθηματικά εδώ κ 6 αγωνιστικές εδώ και 2 μήνες πριν ,με 22 βαθμούς σε 22 αγώνες και 3η ομάδα από το τέλος στην βαθμολογία .. Πως κατάντησαν την ομάδα ολοι μαζί οι γιαννιτσιωτες. Ήρωες είστε . Να πάτε τώρα κατάμουτρα να σας δώσει και συγχαρητήρια ο Τεο που φέρατε την ομάδα στο έλεος του θεού . Κρίμα !!!! Ευθύνες θα πάρει κανένας η ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι έδειξαν ότι δεν ήθελαν να σώσουν την ομάδα, και αυτοί ήταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Προφασιζόταν συνέχεια τραυματισμούς, περπατούσαν ή μάλλον παραπατούσαν μέσα στα γήπεδα και έδειχναν ξεκάθαρα ότι δεν είχαν τη διάθεση να το παλέψουν. Από τους 17 βαθμούς του πρώτου γύρου, στο απόλυτο τίποτα του δεύτερου γύρου. Γελοιοποιήθηκαν από κάτι Καλλιράχες και κάτι Άγιους Ματθαίους και έγιναν ρόμπες ξεκούμπωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ ο φίλαθλος κόσμος των Γιαννιτσών;
    Σε κάθε παιχνίδι, έκοβαν 600-700 εισητηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365