Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ήττα στην Ημαθία για τον Εδεσσαϊκό

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, καθώς η ομάδα της Ημαθίας επιβλήθηκε με 2-0 του Εδεσσαϊκού, όμως τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν τον ευνόησαν με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της στα τοπικά πρωταθλήματα. 


Ο Μέγας πίεσε από το ξεκίνημα και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 7’ με τον Ζυγκερίδη. Ο ίδιος παίκτης στο 41’ έκανε το 2-0, όμως οι τρεις βαθμοί δεν φάνηκαν αρκετοί στο συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου, το οποίο τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης, Πάνου (Φλώρινας).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Δημήτρης Πρίντζιος)

Αργυρόπουλος, Γεωργίου (65’ Αρβανιτίδης), Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος (46’ Τσιούχας), Περτσιούνης, Αβραμόπουλος (65’ Βασάρας), Μουρατίδης, Ζυγκερίδης (55’ Κατράνας), Πιπιλιάρης (72’ Λαμπρόπουλος), Βασίλτσης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ερυθρόπουλος, Κουκουλέκης Α., Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Κεραμυδάς (Μαυρόπουλος), Μίσκος (Προύντσης), Κουκουλέκης Δ., Ταουσάνης (Μυλωνάς), Σούκιας (Βύρος), Ντόγος, Κυζιρίδης (Φουδούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365