Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Αλμωπία: Μια ποδοσφαιρική συνάντηση που φούντωσε τα σενάρια

Οι δυο άντρες έχουν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις
Ολιγόλεπτη συνάντηση σε γνωστό καφέ της Αριδαίας, είχαν πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος του ΠΑΣ Ξιφιανής Χρήστος Δερμετζόγλου και ο παίκτης - προπονητής του Ολύμπου Αψάλου Νίκος Παρτσανάκης(Μπεξ).

Οι δυο άντρες έχουν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς ο Νίκος Παρτσανάκης αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Ξιφιανής.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΣ Ξιφιανής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν, μετά την απομάκρυση του Γιώργου Κοκόζογλου, ενώ πετυχημένη ήταν πορεία του Μπεξ στον πάγκο του  Όλυμπου Αψάλου. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Aridaia365, δεν έγινε κουβέντα για συνεργασία των δυο πλευρών, αφού βασικός υποψήφιος για την θέση του προπονητή στον ΠΑΣ Ξιφιανής είναι ο Χρήστος Δούμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365