Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Πρωταθλήτριες στο χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ οι συντοπίτισσες μας Χατζηπαρασίδου και Μπατζακαρούδη

Μεγάλη πρωταγωνίστρια του τελικού η Γιαννιτσιώτισα αρχηγός Μαρία Χατζηπαρασίδου

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 26-25 του ΟΦ Νέας Ιωνίας στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών και έκανε το 3-0 στη σειρά, κατακτώντας τον τίτλο. Μεγάλη πρωταγωνίστρια του τελικού η Γιαννιτσιώτισα αρχηγός Μαρία Χατζηπαρασίδου με 7 τέρματα, η οποία σήκωσε και το τρόπαιο. Πρωταθλήτρια η επίσης Γιαννιτσιώτισα Δήμητρα Μπατζακαρούδη.


Τα κορίτσια του “Δικεφάλου του Βορρά” βγήκαν νικήτριες από το “θρίλερ” των τελευταίων λεπτών του αγώνα και ολοκλήρωσαν έτσι μία εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας το νταμπλ, μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας.


Αυτό ήταν μάλιστα το 4ο συνεχόμενο νταμπλ για τον ΠΑΟΚ, που έχει “κυριαρχήσει” πλήρως τα τελευταία χρόνια στο χάντμπολ γυναικών.


Τα πεντάλεπτα: 0-1, 2-3, 5-4, 8-8, 10-8, 13-9 (ημχ.), 17-13, 18-17, 20-19, 20-20, 24-23, 26-25


ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Μπατζαρακούδη, Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 7, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 5, Χριστοφόρις, Καραχαρίση 3, Αμβροσιάδου, Τάκη, Σεβδίλη 4, Ζενέλη, Νίκολιτς 1, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάβτσεβιτς 2, Αργυροπούλου, Μπουράτο 2.


ΟΦΝΙ (Ζιβούλοβιτς): Μ. Κεπεσίδου 1, Μουρατίδου, Μανιά 4, Κοτρώτσιου, Ανδρίτσου 6, Κολλύρη, Καρέλα 5, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 1, Κοντοστεργίου 2, Ντιμτσούδη, Νταβίντοβιτς 1, Σαραντάκου, Κωνσταντινίδου, Στουγιαννίδου 5


Μαρία Χατζηπαρασίδου

Δήμητρα Μπατζακαρούδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365