Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Αριδαία: Έκλεισαν με τσιμέντο τρύπες στο οδόστρωμα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος της πόλης της Αριδαίας πραγματοποίησε κατά την σημερινή μέρα η ΔΕΥΑ Αλμωπίας, για άλλη μια φορά με τσιμέντο.


Η ΔΕΥΑ η οποία το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναγκάστηκε να σκάψει πολλά σημεία της πόλης, για να αποκαταστήσει προβλήματα που προέκυψαν στο δίκτυο ύδρευσης, σήμερα έκλεισε κάποιες από τις τρύπες με τσιμέντο.


Οι δρόμοι της Αριδαίας βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της πόλης και σίγουρα πρέπει να δοθεί λύση από την Δημοτική Αρχή.


Δείτε τις φωτό:








9 σχόλια:

  1. 6 εκατομυρια πηρε ο Δημος για να βλεπουμε αυτό εδώ ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι θεωρούν το τσιμέντο καλύτερη λύση !! Το φαντάζεσαι στη Τσιμισκή; Η στο κέντρο της Βέροιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαραξτε και ημερομηνία πάνω στο τσιμέντο για να θυμόμαστε την ιστορική στιγμή αυτή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράψτε το όνομα του υπεύθυνου στο τσιμέντο , καλύτερα από λακούβα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνδημότες μου για να αλλάξουμε τον τόπο μας, πρέπει να γίνουμε ενεργοί πολίτες. Πρέπει να αναδεικνύουμε, να δημοσιοποιουμε τα στραβά και τα ανάποδα που εντοπίζουμε. Ίσως έτσι καταλάβουν οι δημοτικές αρχες(διαχρονικά) ότι δεν ανεχόμαστε να μας κάνουν μπανανια.
    Επιστρεφοντας στο σπίτι μου είδα αυτή την ομορφιά με τον τσιμενταρισμενο δρόμο, τον φωτογράφησα και έστειλα τις φώτο στο blog. Κάντε το ίδιο με ό,τι στραβό βλέπετε. Ίσως έτσι καταλάβουν στο Δήμο ότι δεν είμαστε σαν κι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι ενεργοί πολίτες δεν είναι πού μπαρκάρουν όπου γουστάρουν?

      Διαγραφή
  6. Πραγματικα! Πολύ σωστό αυτο με το ενεργοί πολίτες! Και δεν έχει να κάνει με αντιπολίτευση.Τα ίδια αντανακλαστικά πρέπει να έχουμε ανεξαρτήτως Δημοτικής αρχής.
    Το μήνυμα είναι ένα: θέλουμε στη δημοτική αρχή ανθρώπους καλύτερους από εμάς.Θέλουμε ανθρώπους κορυφαίους να ηγηθούν.Δεν θέλουμε μια απ τα ίδια ,δεν θέλουμε επανάληψη του έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου μπατση βολεψακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365