Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Το σήκωσε στα πέναλτι το ΓΕΛ Αξού

Το παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Σκύδρας

Το ΓΕΛ Αξού ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Πέλλας επικρατώντας στον τελικό του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας με σκορ 5-4 στα πέναλτι και ενώ ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος με σκορ 1-1.


Το παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Σκύδρας και στο 25´μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζήλλη ο Αταλασίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας, ωστόσο στο 32’ ήρθε η απάντηση από το ΓΕΛ Αξού όταν ο Χατζηαλεξιάδης με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έγραψε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ παρότι υπήρχαν ευκαιρίες με τους Αριτζόγλου, Αλούπη, Ζήλλη για το ΕΠΑΛ Αριδαίας και Καρατσαλίδη για το ΓΕΛ Αξού.


Καλύτεροι από το ΕΠΑΛ Αριδαίας ήταν οι Αταλασίδης, Τσολερίδης, Ζήλλης και από το ΓΕΛ Αξού οι Χατζηαλεξιάδης, Θωμαΐδης, Κοσκερίδης.


Άριστη η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη Θ., Λιάβα Α. (ΕΠΣ Πέλλας), Παρίση Κ.(Γυμναστής)


Συνθέσεις:


1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας :(Σταύρος Χριστιανίδης)

Κόγιος, Παπαντωνίου, Νούσκας, Κοντράσι, Ελευθεριάδης, Αριτζόγλου, Ζήλλης, Αταλασίδης, Τσολερίδης, Αλούπης, Μπάρδι, (58’ Χατζηαναγνώστου).


ΓΕΛ Αξού:(Κώστας Παπαδόπουλος)

Μαντζούκης, Σιμηχανίδης, Φυντάνης, Καλιοντζής, (64’ Δούμος), Καρυπίδης, Ματσούκας, (52’ Παμπόρης), Θωμαΐδης, Πλεπλές, Χατζηαλεξιάδης, Καρατσαλίδης, Κοσκερίδης.

5 σχόλια:

  1. Σωστός ηγέτης ο ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίκτης ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ12 Απριλίου 2022 στις 7:38 μ.μ.

    Όταν χάνεις στον αγώνα 4 κλασσικές ευκαιρίες στο τέλος η μπάλα τιμωρεί και χάνεις και το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν καταφέρουν να βγουν 2η πανελλαδικά τα λέμε!
    Τα φιλια μας από το ΓΕΛ ΣΚΎΔΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανικητοι στα πεναλτι!
    Φιλακια απο το γελ αξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανίκητη στα πεναλτι φιλακια απο ΓΕΛ ΑΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365