Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Η απίστευτη ιστορία του συντοπίτη μας Αντώνη Μήνου

Ο Αντώνης Μήνου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης
Ο Αντώνης Μήνου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης εξιστορώντας ένα παλιό συμβάν, την εποχή που ήταν έτοιμος να μετακομίσει από τον Αλμωπό Αριδαίας στον ΠΑΟΚ και για να αποτρέψουν τη μεταγραφή, οι άνθρωποι του Αλμωπού του είπαν πως θα τον αφήσουν στην ίδια τάξη, στο γυμνάσιο!


«Πιτσιρίκος ήμουν ΠΑΟΚτσής, μέχρι τα 15-16 που πήγα ερασιτέχνης στον Αλμωπό και μετά στην Καστοριά. Αργότερα κατάλαβα ότι είναι άλλο το συναίσθημα, άλλο ο επαγγελματισμός. Εκεί λίγο απομακρύνθηκε η ιδέα της αγάπης του ΠΑΟΚ, αλλά το είχα απωθημένο.

Από τον Αλμωπό το 1976 μετά τον δεύτερο χρόνο είχα υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν με έδωσε ο Αλμωπός. Το πρώτο ουσιαστικά δελτίο μου (αν θεωρείται έτσι, με την υπογραφή μου, δεν ξέρω τώρα αν υπάρχουν αυτά στο αρχείο) ήταν στον ΠΑΟΚ και με πίεζαν να μην γυρίσω στην Αριδαία, με πίεζαν να καθίσω.

Αλλά τότε ήταν διαφορετικές εποχές, δεν είχαμε ούτε συμβόλαια ούτε τίποτα. Και θυμάμαι την πίεση και της τότε ομάδας μου, του Αλμωπού. Είχα μείνει μετεξεταστέος στο Γυμνάσιο, είχα μείνει σε δύο μαθήματα, και μου έλεγαν «θα πούμε στους καθηγητές να σε αφήσουν στην ίδια τάξη, να χάσεις την τάξη για να μην πας στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μήνου.

1 σχόλιο:

  1. ο Τεράστιος Αντωνης Μηνου θα πρέπει να λέμε όχι απλά συντοπίτης.
    Ο πρώτος Έλληνας τερματοφύλακας που έπαιξε σε Μουντιάλ στην ιστορία της Εθνικής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365