Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Καταδικάζει τα επεισόδια η Δόξα ΦΕΣ Μαυροβουνίου

Καταδικάζει τα επεισόδια η Δόξα ΦΕΣ Μαυροβουνίου

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Δόξας ΦΕΣ Μαυροβουνίου καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.


Δείτε τι αναφέρει η διοίκηση του Χρήστου Καραντίνα, παρακάτω:

Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Δόξα ΦΕΣ Μαυροβουνίου-Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου στο γήπεδο του Μαυροβουνίου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών, τεχνικού team και αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε μορφή βίας με πρόσχημα το ποδόσφαιρο. 

Η Δόξα ΦΕΣ Μαυροβουνίου, μετά από πολλή μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, έχει μετασχηματιστεί δομικά και οργανωτικά, προσπαθώντας να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει όλα τα στοιχεία για να μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια.

Ζητούμε συγνώμη από όλους και δίνουμε υπόσχεση ότι δεν θα ξαναγίνει το οτιδήποτε στο γήπεδο μας και στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία ομάδων περιφρούρησης στα εντός έδρας παιχνίδια μας, με απώτερο σκοπό την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων.

Με τιμή το Δ.Σ της Δόξας ΦΕΣ Μαυροβουνίου.

5 σχόλια:

  1. Από την ημέρα που βγήκε η συγνώμη, χάθηκαν τα .... καρύδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που κάνανε το ντου συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των υποστηρικτών; Για παράδειγμα ο 74χρονος, είναι φαν η βρέθηκε κατά λάθος; Πάντως σκιά του Καραντίνα ΕΙΝΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας το ξανά λέω ούτε για β τοπικό δεν είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από μια εβδομάδα θυμηθηκατε να ζητήσετε συγνώμη αφού πρώτα γίνατε ρεντικολο σε όλη την Ελλάδα. Καλά κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγνώμη, θέλει πολλά κιλά αρ@@@α, καταλάβατε ρε ΑΟΥΓΚΑΝΟΙ....
    Βγήκαν πέντε αουγκανοι σαν και σας και διασύρουν
    Ένα χωριό κ μια ομάδα, που στο κάτω κάτω δεν έφταιξε σε τίποτα, Όλοι εσείς οι αουγκανοι να κάτσετε στα σπίτια σας αν δεν αντέχετε την πίεση,
    Έχετε σκεφτεί ποτέ σας, πως μαζεύουν τα λεφτά όλοι αυτοί οι λίγοι ρομαντικοί εναπομειναντες...
    Με τα μυαλά που πάτε σε λίγο καιρό ποδόσφαιρο θα βλέπετε μόνο στην τηλεόραση...
    Ας μας πει κάποιος όλοι αυτοί ποιόν έχουν πειράξει?? δίνουν χρήματα, προσωπικό χρόνο, αφήνοντας ακόμη και την δουλειά τους, γιατί?
    Γιατί αγαπούν το ποδόσφαιρο, πόσες φορές ο λουτσεσκου έδιωξε άτομα σπο το γήπεδο? Ρωτήστε να μάθετε....
    Μην βγαίνετε και γράφετε απλά για να έχετε να λέτε, φτάνει τόση χολή, επιτέλους ας σοβαρευτούμε
    Γιατί αυτό θα μας γυρίσει μπούμερανγκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365