Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας, χρόνια πολλά, καλό Πάσχα, σήμερα Μ.Τριτη και έχουμε το τροπάριο της Κασσιανής. Αύριο έχουμε το τροπάριο- μπαράζ του υπερπρωταθλητη της Πέλλα Ληγκ.


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ της Σκύδρας και τα πάντα είναι έτοιμα.


Το μοναδικό θέμα το οποίο θα λυθεί εντός ώρας είναι η επισκευή του κλαρίνου από την μπάντα.

Θα έχουμε την είσοδο των ομάδων με συνοδεία παραδοσιακών χορών ( πουσνιτσα και ομαλ), άπαντες κορυφαίοι ποδοσφαιρανθρωποι (έχουν σταλεί 200 προσκλήσεις), παλιοί ποδοσφαιριστές των εθνικών ομάδων από Σερβία, Βουλγαρία, Μάλτα.


Οι φίλοι και οπαδοί του Τσαλιου θα μπουν από την είσοδο που είναι στην πλευρά της πόλης, ενώ οι του Νησιού θα εισέλθουν από την είσοδο του δρόμου των Σεβαστειανων.


Απόψε το βράδυ σε κεντρικό hotel της Σκύδρας, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους δύο προπονητές (Πήτερ και Tsartini).


Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Tsartini θα εμφανιστεί στον πάγκο με κουστούμι από το Μιλάνο.

Αυτά και περιμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365