Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Η Αριδαία μπορεί να γίνει τενιστικός - αθλητικός προορισμός διεθνούς εμβέλειας

Δείτε την ανάρτηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας
Δείτε την ανάρτηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας: 

Η Αριδαία μπορεί να γίνει τενιστικός - αθλητικός προορισμός διεθνούς εμβέλειας.

Ξεκίνησαν οι χωματουργικές και τοπογραφικές εργασίες  για την κατασκευή 3  νέων γηπέδων tennis στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας και 2 ακόμη νέων γηπέδων στην παραποτάμια έκταση της Αριδαίας και στη συνέχεια και η συντήρηση όλων των υφιστάμενων γηπέδων. Έτσι με την ολοκλήρωση αυτών των έργων και των βοηθητικών υποδομών αποδυτηρίων, ο όμιλος θα έχει πλέον 13 συνολικά γήπεδα και υποδομές - εγκαταστάσεις tennis διεθνούς εμβέλειας. Που σε συνδυασμό με τις ομορφιές του τόπου και τις υψηλές υπηρεσίες των τουριστικών υποδομών αναψυχής και λουτροθεραπείας μπορεί η Αλμωπία να μπει στον παγκόσμιο χάρτη των τενιστικών προορισμών.

Η οργανωτική ικανότητα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και η συνεργασία των τοπικών αρχών και φορέων της περιοχής αποτελούν σταθερή βάση για τα επόμενα αναπτυξιακά βήματα.





5 σχόλια:

  1. Ποιος πληρωνει; Ο ομιλος; Για μαζευτειτε λίγο. Εδω δεν έχουμε να φάμε ο δημος κανει τενις. Αυτο μας ελειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως δεν πληρώνει ο Δήμος, και φέρνουν έσοδα στο Δήμο! 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ιδιοκτησιακό ελέχθηκε άραγε ? Υπάρχουν νόμιμες κατασκευές , αναρωτιέμαι διότι για τα γήπεδα ,όπως το γήπεδο του Αλμωπού τώρα λύθηκε το θέμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πλατάνια ποιος τα έκοψε; Που είναι η άδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αειμνηστος Τζιμης έλεγε ΚΑΙΩ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΧΤΊΖΩ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ.Εδω εχουμε κοβω δεντρακια χτιζω γηπεδακια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365