Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Πάτρα: «Κάποιος σήκωσε τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς μετά τον θάνατό της» – Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος των συγγενών

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο
Στοιχεία «φωτιά» έρχονται στο φως σχετικά με το τι ακολούθησε μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε, ότι κάποιο πρόσωπο έκανε μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως από τον ΕΦΚΑ. «Ποιος έλαβε τη σύνταξη της νεκρής; Ποιος λάμβανε τη σύνταξη ενώ η γυναίκα είχε πεθάνει. Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του; Είναι διασταυρωμένο» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Τόνισε μάλιστα ότι οι συγγενείς της 70χρονης θέλουν να μάθουν τα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρόπουλος σημείωσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την ευθύνη -σύμφωνα και με το πληρεξούσιο- για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της 70χρονης γυναίκας, κάτι που σύμφωνα με τους συγγενείς της δεν έγινε ποτέ.

«Έχουμε καταθέσει αίτημα στην εισαγγελία Πατρών για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς για να διαπιστώσουμε την αιτία του θανάτου της και αν τελικά υπάρχουν πράξεις ή παραλήψεις. Και πως η πιστοποίηση του θανάτου λέει ότι τα αίτια είναι παθολογικά» είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά. «Θα δούμε αν συνδέονται οι θάνατοι των παιδιών με αυτόν της σπιτονοικοκυράς. Για όποιον έχει ευθύνη θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για αυτό αργά ή γρήγορα, κάτι για το οποίο θα αποφανθεί και η ανακριτική και εισαγγελική αρχή. Δεν αναζητούμε μόνο την οικονομική κατασπατάληση υπάρχουν και άλλα περιουσιακά στοιχεία στα οποία ίσως να υπήρχε κακοδιαχείριση. Η γυναίκα πέθανε από σήψη, την είχαν παρατήσει. Το πληρεξούσιο γράφει ότι ο κ. Δασκαλάκης ήταν αρμόδιος για να παρέχει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτή τη γυναίκα. Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες ότι το ζευγάρι δεν ενδιαφερόταν για την κ. Κούτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365