Σάββατο 16 Απριλίου 2022

8 στους 100 μπορούν να βρουν και τις 5 διαφορές!

Βρείτε τις 5 διαφορές

Πέντε διαφορές που είναι αλήθεια πως με την πρώτη ματιά δεν πρόκειται να τις εντοπίσετε.


Γι' αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρεις που κάνουν τη διαφορά.

Θέλουμε μέσα από τα σχόλια σας, να μας ανάφερε τα σημεία που διαφέρουν!Σε μια ώρα, από την ανάρτηση αυτού του post, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε την λύση σε σχόλιο στην σχετικη δημοσίευση του facebook page.

1 σχόλιο:

  1. Τέρμα πάνω λείπει η σημαία .... αριστερά λείπει ένα παράθυρο ..... τό ένα αφτί έχει τρύπα το άλλο είναι μαύρο .... κάτω αριστερά η κολόνα η άσπρη .... πάλι αριστερά δεν έχει σημαία σαν κονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365