Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Φεστιβάλ Πόζαρ: Θα υπάρχει ανατροπή με μεγάλο εμπορικό όνομα την τελευταία μέρα;

Πρέπει να τονίσουμε πως τίποτα δεν είναι οριστικό για την δομή της τελευταίας μέρας
Σε έντεχνους και ροκ ρυθμούς θα κινηθεί το Φεστιβάλ Πόζαρ, όπως σας έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη ανάρτηση το Aridaia365, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 22-23-24 Ιουλίου.

Το 90% των καλλιτεχνών που θα εμφανιστεί στην σκηνή έχει κλείσει και μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τελευταία μέρα, η Κυριακή 24 Ιουλίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia υπάρχουν σκέψεις η τελευταία μέρα να ξεφύγει από τους ροκ και έντεχνους ρυθμούς και να εμφανιστεί ένα αντρικό όνομα πιο εμπορικό - λαϊκό. 
Ο καλλιτέχνης που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι ένα από τα τρία μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο είδος του, με αρκετές επιτυχίες και μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο. Ένα όνομα το οποίο αν «τελικά» έρθει θα δημιουργήσει πάταγο.

Πρέπει να τονίσουμε πως τίποτα δεν είναι οριστικό για την δομή της τελευταίας μέρας και μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα ενδέχεται να υπάρχουν πολλές ανατροπές.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365