Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας, γεια σας, γεια σας και αύριο τα τριήμερα της Γ.

Παρακαλουνται οι συγγενείς και φίλοι, άνευ πρόσκλησης, να παρευρεθούν.


Για να λέμε όμως την αλήθεια, εκτιμώ ότι ο υποβιβασθεις έκανε λίγα λαθάκια γιατί απλά αγωνιστικά ήταν ομάδα που θα έπρεπε να τερματίσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.


Απώλεια μεγάλη θεωρείται βεβαίως βεβαίως και η πτώση της συμπρωτεύουσας. Τέτοια πόλη με τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία και να είναι τώρα στην Α1; 


Τέλος πλέον  περνάμε στο μαράζι των οφ, καθώς Ailant και Εθνικός του Τσαλιου ετοιμάζονται για το σούπερ καπ.


Στα των άουτ, ποιος θα πει το ποίημα;


Το μισό ποίημα το είπε η Ντόροθυ, το άλλο μισό θα το πει ο χαμένος της Κυριακής.


Στο σπέσιαλ ματς που θα γίνει στο Eskintze arena, η ιστορική Viltoire de Axos εναντίον της Δόξας του Μάνδαλου ( ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α1).


Εις την Α ερασιτεχνικη, το μαντείο των Δελφών είπε ότι ο αριθμός 6 θα είναι το ασανσέρ για τον ψηλό όροφο.


Black βουνό, Los Ampeles και Αη Λίας, τα μεγάλα φαβορί της δεύτερης διαλογής με τον Ατρόμητο του Litovoi να διατηρεί τις όποιες ελπίδες!


Τέλος, ανεπίσημες πληροφορίες, αναφέρουν, και είναι λογικοτατο, ότι ο Peter και ο Antonio των πρωταθλητών, ήδη έχουν προμηθευτεί γυαλιά ηλίου πολύχρωμα για καλύτερη κατασκοπεία.


Σας χαιρετώ και σας αφήνω να απολαύσετε την αναμέτρηση του Ευρωπαίου ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό της Μασσαλίας. Γεια σας.


Βόρειος Άνεμος.....



2 σχόλια:

  1. Βορειε ανεμε,και σύ στημένος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τριήμερα αναβλήθηκαν επειδή ο παπάς της ενορίας Τρικάλων δέχθηκε τηλέφωνο από μεγαλοδικηγόρο που ασχολείται με ενστάσεις.
    Κυρ Τακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365