Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Πάτρα: Σπάει τη σιωπή του ο νονός της Μαλένας – Τι λέει για την εξωσυζυγική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα ήταν τέλεια μητέρα
Στο προσκήνιο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο νονός της μικρής Μαλένας μετά το όργιο φημών περί εμπλοκής στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως δηλώνει στο Mega ο κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη «δεν ξέρω για ποιο λόγο με έχουν μπλέξει ότι είχα σχέση με την κουμπάρα μου και ότι ένα εκ των παιδιών ότι είναι δικό μου. Πράγμα το οποίο είναι γελοιότητα, δεν αληθεύει, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Κι ούτε θα μπορούσε να συμβεί, γιατί υπάρχουν και οι ηθικές αξίες πάνω από όλα».

Στη συνέχεια διαψεύδει κάθε εμπλοκή στην υπόθεση λέγοντας οτι «σίγουρα κάποιοι προσπάθησαν να με μπλέξουν, δεν ξέρω από που προέκυψε. Έχουνε πάρει φωτογραφίες την κόρη μου και λένε ότι η κόρη μου μοιάζει της Μαλένας. Έχουν πάρει τα μάτια τα δικά μου, της Μαλένας, της εγγονής μου και της Ίριδας και λένε ότι έχουμε τα ίδια μάτια… αν είναι δυνατόν!».

«Δεν σταμάτησα τον έλεγχο της πρόνοιας»

Στον κουμπάρο του ζευγαριού και νονό της Ίριδας καταλογίζονται και παρεμβάσεις που οδήγησαν στην τραγωδία, όπως μια φημολογούμενη μεσολάβηση στενού οικογενειακού του προσώπου προς τις προνοιακές δομές της περιοχής, για να μην ερευνηθεί το οικογενειακό περιβάλλον.

«Ο εντολέας μου στοχοποιήθηκε με συγκεκριμένες αναφορές και συγκεκριμένα ρεπορτάζ σαν άμεσα εμπλεκόμενος αρχικά ως ο δεσμός που διατηρούσε η κατηγορουμένη, που έχει προφυλακιστεί, και κατά δεύτερον ως εμπλεκόμενος σε εγκληματικές ενέργειες και όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και όλη του η οικογένεια», είπε ο δικηγόρος του, Κώστας Κρεμμύδας.

«Η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός στον Άγιο Ανδρέα και νομίζουν ότι επικοινώνησε η Ρούλα και της ζήτησε κάτι που δεν αληθεύει. Έχει η κόρη μου να επικοινωνήσει με την κουμπάρα μου από τη βάπτιση. Πέντε χρόνια. Δεν επικοινωνούν…εγώ επικοινωνούσα περιστασιακά μέχρι το θάνατο της Μαλένας. Μετά αραιώσαν όλα. Γιατί ήταν ένα διάστημα που εγώ ήμουν στο νοσοκομείο άρρωστος. Μετά λόγω covid. Μετά ξεκίνησαν οι κηδείες. Που να βρεθούμε; Λίγο στις κηδείες βρισκόμασταν. Τι να τους πω και τι να μου πουν; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτά που γίνανε είναι συγκλονιστικά», δήλωσε ο νονός της Μαλένας.

«Η Ρούλα ήταν τέλεια μητέρα»

«Ποτέ δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου ότι κάτι συμβαίνει. Αυτά που έβλεπα εγώ, ήταν όλα καλά. Είχα κάνει κάποιες επισκέψεις, είχαμε βγει και σε διάφορα μαγαζιά έξω. Ήταν τέλεια μητέρα. Τα λάτρευε. Δεν είχα δει κάτι» δήλωσε ο κουμπάρος του ζευγαριού στο MEGA.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο νονός της μικρής Μαλένας υπέβαλε μήνυση εναντίον δύο φυσικών προσώπων αλλά και αρκετών διαδικτυακών λογαριασμών που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

«Φαντάζομαι ότι όλα, όλα, και τη συμπεριφορά της Ρούλας και του Μανώλη και ό,τι έχουν πει και ό,τι έχουν γίνει θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Αυτή είναι αρμόδια», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365