Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας παληκάρια και μας τρέλανε ο βοριάς. Έφερε όμως και πολλά ο αέρας!!


Έχουμε και λέμε. Ντέρμπι κατασκόπων στο Άγρας Αρίνα!! Πρόεδροι από γειτονικούς Νομούς, Προπονητές, βοηθοί, τεχνικοί σύμβουλοι κλπ. Όλοι αυτοί ήταν περισσότεροι από τους φιλάθλους. Η αλήθεια είναι ότι δούλεψαν τα μπακαλοτεφτερα!!


Οι Νησιώτες όμως τους μπέρδεψαν όλους. Ο Tsartini από το θέαμα, μαζί με τον Μπουφόν, έκαναν κατασκοπεία τα τραγανά κεράσια.

Στην Α, γλέντια επίσημα στο F.C Likostome  όπως επίσης και στο Pale Fito για την άνοδο στην Πελλα- Ληγκ.


Τις επόμενες ημέρες ο μπάρμπα Γιάννης ετοιμάζει το Α φεστιβάλ Πόζαρ, με μπάνιο στους καταρράκτες και μπόλικο κρασί και καστανο!

Μεγάλο ματς χθες στο Αξος- Αρίνα, με πολλά γκολ, το 2-0 έγινε 2-2, κόκκινες κάρτες, λεκτική επίθεση στον παρατηρητή, ήλθε και η ΕΛ.ΑΣ, αλλά οφείλω να πω ότι Διοίκηση και Προπονητής των γηπεδούχων ήταν Άψογοι. Πολλά παράπονα προς τον διαιτητή ο οποίος έβγαλε πολλές κάρτες ένθεν και ένθεν και ο μόνος που δεν δέχθηκε κάρτα ήταν ο σκύλος που έπαιζε σε όλες τις θέσεις του γηπέδου.


Γιορτή ποδοσφαίρου το Σάββατο στο Ριζάρειο που θα διεξαχθεί ο 50στος τελικός ( δεν πιάνει ο περυσινος). Δαυίδ εναντίον Γολιάθ!! Κάπως έτσι διότι από την μια η Μεγάλη Κυρία της συμπρωτεύουσας και από την άλλη η Σταχτοπούτα από το Νησί.


Για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι ότι οι Μακηδες εκ Ριζαρείου θα έχουν το γήπεδο κούκλα.


Με αυτά τα λίγα για σήμερα και......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365