Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Πυροβόλησαν σκύλο: Έχασε το μάτι του – Τον έσωσε αστυνομικός

Η ζωή του σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση του αξιωματικού της αστυνομίας

Τελειωμό δεν έχει η άγρια και απάνθρωπη αντιμετώπιση ζώων από ασυνείδητους στα Χανιά.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, άγνωστοι πυροβόλησαν έναν σκύλο σε περιοχή του δήμου Πλατανιά, με τα σκάγια να του στερούν το ένα μάτι. Η ζωή του σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση του αξιωματικού της αστυνομίας, κ. Ιγγλεζάκη, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων, αναφέροντας αρχικά ότι ήταν αδέσποτος.

Για το συμβάν διεξάγεται έρευνα και η Φιλοζωική “Η προστασία των ζώων” καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να καταθέσει.


Ο άτυχος σκύλος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι μόνο αδέσποτος δεν ήταν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο ιδιοκτήτης του ήρθε και τον παρέλαβε από το τμήμα.


Αλλά και να ήταν αδέσποτος, σε κάθε περίπτωση τέτοιες πράξεις πρέπει επιτέλους να εκλείψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365