Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αιχμές Μάνου Δασκαλάκη προς την Ρούλα: Έκανε αγορές φαρμακευτικών προϊόντων μέσω διαδικτύου

Νέες αποκαλύψεις
«Σοκαρισμένος» δηλώνει από τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. 

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, σύμφωνα με τις Αρχές.

Από την πλευρά της η αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα συνεχίζει να υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα για όσα κατηγορείται. Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA η κατάθεση της Ρούλας κρίνεται κρίσιμη για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς αναμένεται να κληθεί να απαντήσει στις Αρχές και η αδελφή της. 

Ωστόσο ο Μάνος Δασκαλάκης δείχνει έκπληκτος με την στάση της πρώην συζύγου του και ξεκαθαρίζει πώς δεν είχε αντιληφθεί τίποτα για την εμπλοκή της 33χρονης στο θάνατο της Τζωρτζίνας. Χαρακτηριστικά αναφέρει "πώς δεν την είχε ικανή".


Μεταξύ άλλων, του κάνει εντύπωση πώς βρέθηκε κεταμίνη αλλά και ότι η Ρούλα ζητούσε από μπράβο να βρει τον ίδιο και να του κάνει κακό.

Τέλος σύμφωνα με το MEGA, παραδέχτηκε πώς η 33χρονη έκανε αναζητήσεις και αγορές φαρμακευτικών προϊόντων μέσω internet. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365