Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Μεγάλη φωτιά στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης – Εκκενώνεται πτέρυγα

Ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Επί τόπου σπεύδουν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το τμήμα της Πνευμονολογικής. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει η εκκένωση της πτέρυγας.

“Ασθενής έβαλε τη φωτιά” λέει ο διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου

«Ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά», είπε μιλώντας στο Open ο Διαμαντής Χλώρος, διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση αυτή του ασθενούς δεν έγινε αντιληπτή κι έτσι η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο τριώροφο κτήριο, όπου νοσηλεύονται 20 βαριά ασθενείς με κορωνοϊό.

«Οι καπνοί είναι πάρα πολύ πυκνοί και αυτήν τη στιγμή, δεν έχουμε εικόνα τι γίνεται με τους 20 ασθενείς», σημείωσε ο κ. Χλώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365