Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από τη φωτιά στο Παπανικολάου - «Ξεκίνησε από ασθενή»

«Ξεκίνησε από ασθενή»
Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στην κλινική covid.

Η Πυροσβεστική έχει σπεύσει στο νοσοκομείο Παπανικολάου με 11 οχήματα και 30 πυροσβέστες.

Υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους ασθενείς και προσωπικό, ενώ η πτέρυγα εκκενώνεται. Συγκεκριμένα, το grtimes.gr αναφέρει πως στην κλινική βρίσκονται 20 ασθενείς, οι περισσότεροι από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ακούστηκε ισχυρή έκρηξη στο χώρο όπου βρίσκονται τα οξυγόνα.


«Ξεκίνησε από ασθενή»

Διευθυντής Πνευμονολικού Τμήματος νοσοκομείου Παπανικολάου, Αδαμάντιος Φλώρος, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε πως «η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 9. Ήμουν στο γραφείο μου και άκουσα μία γιατρό να φωνάζει φωτιά φωτιά. Ήρθε και με ειδοποίησε και ενημέρωσα τη διεύθυνση. Έχει πάρα πολύ καπνό. Δεν μπορείς καθόλου να κυκλοφορήσεις στους διαδρόμους. Είναι μεγάλη η φωτιά. Είναι αποπνικτική η κατάσταση.

Στο γραφείο μου χρειάστηκε να βάλω πανιά στις χαραμάδες από την πόρτα για να μην μπει ο καπνός μέσα. 2-3 ασθενείς με σοβαρά προβλήματα αναγκαστήκαμε να τους βγάλουμε έξω. Πληροφορήθηκα ότι η φωτιά ξεκίνησε απ’ο συγκεκριμένο θάλαμο, από κάποιον ασθενή. Ήρθε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής και θα δούμε τώρα πως ακριβώς ξεκίνησε. Το θέμα είναι ότι το κτίριο αυτό είναι παλιό και δεν είναι κατάλληλο για τέτοιες καταστάσεις, όμως αυτό είναι θέμα της πολιτείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365