Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Επιτυχημένη η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του Φ.Ο.Α.

Ανακοίνωση
Άκρως επιτυχημένη η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, αφού όχι μόνο εξασφάλισε άνετα τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, αλλά κατέλαβε και την 5η θέση!


Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές μας, που κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης, έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και συνετέλεσαν σε αυτή την ιστορική στιγμή για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Φ.Ο. Αριδαίας.




1 σχόλιο:

  1. Άκρως πετυχημένη! Έδιωξαν όλα τα παιδιά της περιοχής και παίζουν μόνο παιδιά από Θεσσαλονίκη και αυτό το βάφτισαν επιτυχία! Με άδειες κερκίδες όλη τη χρονιά! Συγχαρητήρια κύριοι τελειώσατε το μπάσκετ της περιοχής, η Γ Εθνική χωρίς παίκτες από εδώ είναι μια φούσκα που όταν σκάσει θα είστε μόνοι σας, όπως ήδη είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365