Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Επιτυχία της ομάδας του εργαστηρίου πληροφορικής του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και ιδιαίτερα του μαθητή Αλιού Έρβις

Δελτίο Τύπου

Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου 2022 η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργάνωσε τον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής 6th AegeanRobotics e-Competition 2022. 


Ο διαγωνισμός διεξήχθη με χρήση εξ’ αποστάσεως μεθόδων μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης zoom, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19.

 62 ομάδες από όλη την Ελλάδα διαγωνίστηκαν στις δοκιμασίες:

Ελεύθερη Παρουσίαση εξ ‘αποστάσεως (Remote FreeStyle)

Μεταφορά αυγών από φωλιά σε φωλιά (Save the Eggs)

Αξιοσημείωτη ήταν η επιτυχία της ομάδας του εργαστηρίου πληροφορικής του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας, και ιδιαίτερα του μαθητή του τμήματος Αλιού Έρβις που με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Μπόλκη Χρήστου και Τσιροπούλου Βαλεντίνης-Αντωνίας, κατέλαβε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό στην κατηγορία της Ελεύθερης Παρουσίασης.

Η ομάδα με το έργο μια «γέφυρα στη θάλασσα», παρουσίασε μια συσκευή που προσομοιώνει τη λειτουργία ηλεκτροκίνητου καθίσματος, που επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές αναπηρίες στη θάλασσα, καταφέρνοντας να πρωταγωνιστήσει στο διαγωνισμό.

Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε όλους/-ες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες, που έλαβαν μέρος σε αυτόν το διαγωνισμό για την αξιέπαινη προσπάθεια και τη σημαντική τους διάκριση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365