Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Η συγνώμη του Μπάμπη Κρητίδη

Ο Μπάμπης Κρητίδης επικοινώνησε με το Aridaia365
Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα οι σφυγμοί των πρωταγωνιστών πάντα ανεβαίνουν, υπάρχει η ένταση και το πάθος για την νίκη, πολλές φορές η κατάσταση ξεφεύγει το θέμα όμως είναι να αναγνωρίζεις το λάθος σου και να τοποθετείσαι δημόσια, ζητώντας συγνώμη.

Κάτι τέτοιο έγινε σήμερα στο παιχνίδι της Νίκης Καλής με τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς, όπου οι τόνοι ανέβηκαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων Μπάμπη Κρητίδη, από τον διαιτητή κ.Λαμπρίδη.

Ο Μπάμπης Κρητίδης επικοινώνησε με το Aridaia365 και θέλει να ζητήσει από τους πάντες δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του, αυτό έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής και να υποσχεθεί ότι αυτό από μέρους του, δεν θα ξαναεπαναληφθεί.

7 σχόλια:

  1. Εεεε στρατηγέ λοπετεγκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μόδα και αυτή. Να βρίζουμε με τα χειρότερα λόγια τους πάντες από την αντίπαλη ομάδα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματσ επί 30 λεπτά και να επικαλουμαστε 'ένταση της στιγμής '. Εγώ προσωπικά δεν τη δέχομαι και πίστεψτε με Κύριοι του Αριδαία365,θα κάνατε και εσείς το ίδιο αν βλέπατε με τι μένος αναφερόταν στα πρόσωπα μας ,χωρίς να έχουμε φερθεί άσχημα σε κανέναν από την ομάδα τους στον πρώτο γύρο. Το κακο
    είναι ότι δε βρέθηκε ένας από την διοίκηση ή έστω από την κερκίδα να του επισημάνει το λάθος του και να τον λογικεψει και το χειρότερο ότι η συμπεριφορά του επηρέασε(ευτυχώς μόνο) 1 παικτη τους που μπήκε στη διαδικασίανα βωμολοχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ζήτησε συγνώμη και τέλος! Και οι δύο φιλοξενίες ήταν πολύ καλές. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φιλοξενία από την διοίκηση της ομάδας της καλής άψογη,όπως και από τα περισσότερα παιδιά που αγωνίστηκαν...Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι βρέθηκαν δύο πιτσιρίκια έξω στην κερκίδα,είπαν να βρίσουν μάνες,και αντί ο συγκεκριμένος που βγαίνει να ζητήσει συγγνώμη να προσπαθήσει να σταματήσει αυτά τα δύο πιτσιρίκια,αντίθετα άρχισε να βρίζει και ο ίδιος,για αυτό και αποβλήθηκε από τον διαιτητή..Και όλη αυτή η ιστορία επαναλαμβάνω από 2 άτομα εκτός γηπέδου,από τον προπονητή της ομάδας,και από 2 ψευτομαγκες εντός γηπέδου οι οποίοι συμπλήρωσαν το καρέ..Και φυσικά γι αυτά τα άτομα δεν μπορούμε να αμαυρωσουμε και όλα τα υπόλοιπα παιδιά όπως και την διοίκηση της ομάδας..

    Υ.Γ Αρχηγέ δεν ξέρω ποιος σου έδωσε το περιβραχιόνιο της ομάδος σου ,αλλά στο γήπεδο μέσα αρχηγό σε ορίζουν για να είσαι παράδειγμα για τους υπόλοιπους..Για αυτό καλό θα είναι άλλη φορά όντως να είσαι παράδειγμα όχι μόνο γι αυτούς αλλά και για τους αντιπάλους ....Καλή συνέχεια στην ομάδα της καλής και καλή αντάμωση την νέα χρονιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωστές προβληματικές συμπεριφορές.Υπενθυμίσεις κακών εποχών , με βία και μαγκιές….ως εκεί …όμως :ροδάκινα και κυνήγι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λιονέλ μεσσι έστειλε το παραπάνω μνμ …;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365