Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αποχωρεί από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Λάζαρος Ελευθεριάδης

Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα
Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας δήλωσε στον Βασίλη Κωνσταντάκο του Sportrikala που κάλυψε το χτεσινό ματς ότι αποφάσισε να αποχωρήσει απο τον ΑΟΤ λόγω της γενικότερης κατάστασης: 

“Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα καθώς πήρα την απόφαση να σταματήσω. Με γραπτή μου δήλωση αργότερα θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους” είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια όπου και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του καθώς δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στην επιστροφή στα Τρίκαλα και παρέμεινε στην Αριδαία απ’ όπου άλλωστε κατάγεται και όπου διαμένει η οικογένεια του. Αξίζει να σημειωθεί ότι την στιγμή της αντικατάστασης του χειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους των γηπεδούχων καθώς δεν ξεχνούν την προσφορά του στον Αλμωπό…
O Λάζαρος Ελευθεριάδης ήρθε στα Τρίκαλα το καλοκαίρι του 2019 και αγωνίστηκε τρεις σεζόν με την ομάδα σε 51 ματς πρωταθλήματος (5 γκολ, όλα φέτος) και σε 8 ματς κυπέλλου ( 2 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365