Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Και δεύτερος νεκρός από την φωτιά στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”

Πρόκειται για τον 52χρονο εγκαυματία που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλευόταν διασωληνωμένος
Άλλος ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του από την φονική πυρκαγιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον 52χρονο εγκαυματία που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Ήταν ο ένας από τους τρεις που νοσηλεύονταν στο θάλαμο 206 στον δεύτερο όροφο της Β’ Πνευμονολογικής Κλινικής, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά.

Όπως είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Διευθυντής Πνευμονολογίας, Σταύρος Τρύφων, ο άτυχος άντρας είχε υποστεί βαριά εγκαύματα. Μέσα σε μια ώρα εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση, αλλά η κατάσταση του ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ σοβαρή, με αποτέλεσμα να πάθει πολλαπλές ανακοπές.

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες από την πυρκαγιά ένας 79χρονος άνδρας.


Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365