Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Σχεδιάζουν τον Άρη Πρ. Ηλία της νέας σεζόν

Η διοίκηση του Άρη Χιώτη ήδη σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν

Την επομένη μέρα κοιτάζουν στον Άρη Προφήτη Ηλία μετά την επιτυχημένη φετινή σεζόν, όπου οι κίτρινοι τα πήγαν αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και με το νεανικό ρόστερ που διέθεταν σε πολλά παιχνίδια έδειξαν, ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα της Μενηίδας.

Η διοίκηση του Άρη Χιώτη ήδη σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν, με τους περισσότερους παίκτες να επιθυμούν μα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ σαφέστατα στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες αξίας και να διαμορφωθεί ένα αξιόλογο ρόστερ που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Έχει αποδείξει η διοίκηση ότι όταν πρόκειται για το καλό της ομάδας, υπάρχει τρόπος να γίνουν οι οικονομικές θυσίες που απαιτούνται για να επιτευχθεί ο στόχος. 

Ήδη ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

3 σχόλια:

  1. Σεμνός ο Χιώτης,καλός άνθρωπος φαίνεται, ήσυχος επίσης φαίνεται,απλά ας τον πει κάποιος επειδή με το ποδόσφαιρο δεν το έχει ο άνθρωπος και ειναι άσχετος,όταν έχεις μια ομάδα με πιτσιρίκια,που παίζουν για την ομάδα και κάνουν το χόμπι τούς,δεν ξεκινάς να μαζεύεις μισθοφόρους τους λέμε εμείς παίκτες αξίας εσείς...Γιατί έτσι υπογραφής την διάλυση της ομάδας που έχεις με το σύνολο που έχεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με εμας τα πιτσιρικια οπως μας ονομαζεις ... προτιμησε να βγει φωτο , που σημαινει οτι μας υπολογιζει πανω απ ολους και απ ολα !!!

      Διαγραφή
  2. Η ενισχυση της καθε ομαδας ειναι απαραιτητη και θα πρεπει να γινεται σε καιριες θεσης μεσα στην ομαδα .δεν μπορει οτι κλωτσαει το τοπι να μπορει και να παιζει αυτο ειναι νομος και δεν αλλαζει ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365