Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Νίκος Χατζηιωαννίδης: Νοικοκυρεύουμε τη ΔΕΥΑ Σκύδρας

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας, Νίκου Χατζηιωαννίδη
Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας, Νίκου Χατζηιωαννίδη:


ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΟΥΜΕ τη ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ!!

Η Ενεργειακή κρίση έχει πλήξει όλα τα Ελληνικά νοικοκυριά και όλες τις επιχειρήσεις της χώρας,όπως επίσης τους Δήμους και τις ΔΕΥΑ.

Η ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ όμως είναι η μοναδική ΔΕΥΑ του νομού Πέλλας που ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση έχοντας αποστείλει ολοκληρωμένη πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με τίτλο "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ" συνολικού προϋπολογισμού 4.943.308,36 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει τα κάτωθι υποέργα:

ΥΠΟΕΡΓΟ 1:"ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ",συνολικού προυπολογισμού 2.654.193,96 ευρώ.

ΥΠΟΕΡΓΟ 2:"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΠΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ" συνολικού προϋπολογισμού 2.232.074,40 ευρώ.

ΥΠΟΕΡΓΟ 3:"ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" συνολικού προυπολογισμού 57.040,00 ευρώ.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στη ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ που μου εμπιστεύτηκε την θέση του Προέδρου ΔΕΥΑΣ ΣΚΥΔΡΑΣ και με την άψογη συνεργασία μας φέρνουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Πέτσα Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών καθώς και τον π.Υπουργό και Βουλευτή του νομού μας κύριο Γεώργιος Καρασμάνης  ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην προώθηση του φακέλου της ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Αρνητικό Αξιοσημείωτο Γεγονός σε όλη αυτή τη θετική συνεργασία και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί η ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ αυτού του σωτήριου έργου από την αντιπολίτευση της Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365