Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Αδιάφορη η τελευταία αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία

Αδιάφορη η τελευταία αγωνιστική
Αδιάφορη η τελευταία αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία, καθώς τα πράγματα ξεκαθάρισαν κατά την προτελευταία αγωνιστική.

Μετά από έναν πραγματικό μαραθώνιο έγιναν γνωστές οι ομάδες που κέρδισαν την άνοδο τους στην Α1 και αυτές που υποβιβάζονται στην Β’ Κατηγορία.

Η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου άξια πρωταθλήτρια, όπως και οι Άρης Παλαιφύτου και Μέγας Αλέξανδρος Όρμας  είναι τα νέα σωματεία της Α1 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23, ενώ τον αντίθετο δρόμο πήραν οι Δόξα Μεγαπλατάνου και Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου που υποβιβάστηκαν στην Β’ Κατηγορία.

6 σχόλια:

  1. Για μένα ανέβηκε το Μαυροβούνι!!!,🤣😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος είσαι ο Λουτσέσκου; του Πάοκ βεββαίως βεβαίως χαχα

      Διαγραφή
  2. Ορισμένοι πίστεψαν και πιστεύουν κάποιους "παπαρολογους" ότι θα ανέβουν έξι στην Α1, ντεμεκ ότι θα γίνουν δύο όμιλοι των δέκα ομάδων.
    Και μάλιστα ειπωνονται από ανώτερους ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν συνολικα οι ομαδες ειναι λιγοτερες γυρω στις 40 , δυσκολα να υπαρξει Β.Το νουμερο ομως θα ειναι πιο μικρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365