Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Φεστιβάλ Πόζαρ: Θα γίνουν τα αδύνατα δυνατά για να κοκκινήσουμε και να μην κλάψουμε - Όλοι θα μιλούν για το γεγονός του καλοκαιριού

Σύντομα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις!

Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει μετά από δυο χρόνια απουσίας εξαιτίας του κορονοϊού και θα πραγματοποιηθεί στις 22-23-24 Ιουλίου σε έντεχνους και ροκ ρυθμούς.


Όπως σας ενημερώσαμε χθες στην σκηνή θα ανεβεί καλλιτέχνης που έχει εμφανιστεί ξανά στα Λουτρά Πόζαρ, συνδυάζει το έντεχνο με ρυθμούς από την Κρήτη και υπόσχεται να μας κάνει να κοκκινήσουμε. Επίσης όπως μάθατε χθες, πρώτη φορά στην σκηνή του Φεστιβάλ θα εμφανιστεί μεγάλο γυναικείο όνομα της έντεχνης μουσικής σκηνής και θα κάνει δυνατά τα αδύνατα για να ξεσηκώσει το κοινό.


Επιπλέον για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ και δεύτερη στο Λουτράκι, αφού είχε εμφανιστεί πριν 3 χρόνια στο Club Πόθος , θα βρίσκεται μεγάλο γυναικείο όνομα της έντεχνης και ροκ σκηνής. Στην σκηνή θα εμφανιστεί και άντρας καλλιτέχνης που έχει κάνει ντουέτο με την καλλιτέχνη που έχει εμφανιστεί στον Πόθο, δεν (θα μιλούν για εμάς) τραγουδήσουν όμως την ίδια μέρα, αλλά διαφορετική σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia 365.

Τέλος στο Φεστιβάλ Πόζαρ θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά μεγάλο αντρικό όνομα της ροκ σκηνής, ο οποίος υπόσχεται να μην κλάψει.


Σύντομα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις!

11 σχόλια:

  1. Σιγά τα ονόματα τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας αρέσουν; Ωραία μυνν έρχεστε. Εμείς που γουστάρουμε θα πάμε.

      Διαγραφή
    2. Τι να πάμε να κάνουμε κάθε χρόνο τους ίδιους θα βλέπουμε ??? Λογικά δες το που είναι η ανανέωση που λέγανε???

      Διαγραφή
    3. Και μόνο που επανέρχεται το φεστιβάλ ευχαριστώ θα πρέπει να λέμε όσοι αγαπάμε τον πολιτισμό και τη μουσική κι όχι να δυσανασχετούμε

      Διαγραφή
  2. συγχρόνως όμως:
    1.σεβασμό στο περιβάλλον...(δεν χτιζουμε δεν μεταφέρουμε περίεργες κατασκευές δίπλα στη φύση)προφανως χρειάζεται μεγάλη περιφρούρηση σε τέτοιες εκδηλώσεις.
    2.όταν λέμε είσοδος στη Λουτρόπολη,τα αυτοκίνητα πρέπει να προβλεφτεί που θα αφεθούν .
    3.Οι επισκέπτες είναι συχνά χαβαλέδες πιτσιρικάδες από οπουδήποτε που δεν τους νοιάζει τίποτε...οπότε ξανάγυρνάμε στο 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα 3 πρώτα ονόματα είμαστε εντάξει. Εύκολος ο γρίφος... Τα δύο τελευταία της γυναίκας και του άντρα με δυσκολεύουν στη λύση του γρίφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΙΙΙΙΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΦΕΣΤΙΒΆΛ ΠΟΖΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιχαθήκαμε τα ίδια και τα ίδια μόνο αυτούς ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άλλο ένα φεστιβάλ για 50χρονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι τι να κάνουμε αφού τα πρότυπα και τα ακούσματα της νεολαίας είναι οι εμετικοί τραπερς εμείς που γουστάρουμε την μουσική κι όχι αυτές τις αηδίες θα πάμε.

      Διαγραφή
  7. Από τα πιο όμορφα φεστιβάλ, λόγω και του χώρου. Μπράβο στη διοργάνωση. Δύο φρέσκες τύπου-έντεχνο προτάσεις, αν δεν έχει κλείσει το lineup: Νεφέλη Φασούλη, Χατζηφραγκέτα. Ανυπομονούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365