Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ένα χρυσό και τρία ασημένια κατέκτησε ο συντοπίτης μας Χριστόφορος Μποζίνης

Ο Μάστερ Χριστόφορος Δ. Μποζίνης κατάγεται από την Ιδα Αλμωπίας
Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες για τον Δήμο Νεας Προποντίδας και την χαλκιδική  έλαβε χώρα στα πλαίσια του πανευρωπαϊκό πρωταθλήματος TAEKWON-DO που διεξίχθει στο Porec της Κροατίας 25 Μαρτίου με 2 Απριλίου. 

Συγκεκριμένα,  4 Αθλητές της Μακεδονικής φάλαγγας( που αγωνίστηκαν στα χρώματα της Εθνικής Ομάδας) Δρομπουλιανούδης Κυριάκος,  Πάλλης Λευτέρης,  Μωισιάδης Σάββας και Τσοτίκας Αναστάσιος κατέκτησαν Ασημένιο μετάλλιο εξασφαλιζοντας μεταξύ άλλων και όλα τα προνόμια για την εισαγωγή τους σε τριτοβάθμιο ίδρυμα της αρεσκείας τους , ακόμα ο Μάστερ Χριστόφορος Μποζινης κατέκτησε ένα χρυσό και 3 Ασημένια μετάλλια δείχνοντας ότι συνεχίζει να βρίσκεται πάντα σε  υψηλό επίπεδο τιμώντας την χώρα μας , τέλος , την ομάδα της φαλαγγας πλαισίωσε και ο εκπαιδευτής του Άρματος Σημαντρων Τοκμακιδης Σταύρος ο οποίος με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε 1 χρυσό και 3 Ασημένια μετάλλια.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα για πρώτη φορά έρχεται πρώτη στην γενική κατάταξη !!

Προχωράμε δυνατά!!

Ο Μάστερ Χριστόφορος Δ. Μποζίνης κατάγεται από την Ιδα Αλμωπίας του Νόμου Πέλλης.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365