Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Φεστιβάλ Πόζαρ: Βγήκε το πλήρες πρόγραμμα - Δείτε τους καλλιτέχνες

Δείτε την ανάρτηση:


EΠΙΤΕΛΟΥΣ! 

10ο(+2) ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ

22-23-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022


Φέτος γιορτάζουμε τη μουσική, τη ζωή και τα 10+2 χρόνια του ομορφότερου φεστιβάλ της Ελλάδας! 


Δυο χρόνια απουσίας ήταν πολλά - και τώρα ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε παρέα την μαγεία των συναυλιών κάτω από τα αστέρια - κάτι που θα μας θυμίσει πως η μουσική είναι η απάντηση σε όλα!


ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ - ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ


Και τα καλύτερα έρχονται!


Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί μας πιο εντυπωσιακό και μεγάλο από ποτέ. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι- εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε!


Αγόρασε τώρα το εισιτήριό σου:  https://tinyurl.com/2s3ehn37



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365