Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Φλέγεται το Μεσσιανό ο Κεραυνός στην Α’ Κατηγορία

Δείτε τις φωτο

Εντυπωσιακός ο Κεραυνός Μεσσιανού επικράτησε με σκορ 4-1 του Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας στον αγώνα μπαράζ που έγινε στο Μάνδαλο παρουσία αρκετών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α’ Κατηγορία.

Το παιχνίδι παρά την κρισιμότητα του ήταν πολύ καλό με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Ότι δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες αλλά να μην βρίσκουν στόχο, έγινε στην επανάληψη με τους τυπικά φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 52’ με τον Μεταξά.

Από εκεί και πέρα οι τυπικά γηπεδούχοι του Μεσσιανού πάτησαν τον …διακόπτη και κυριακο ήσαν στο γήπεδο φθάνοντας όχι απλά στην ανατροπή, αλλά σε έναν μεγαλειώδη θρίαμβο πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Αρχικά στο 64’ ο Παυλίδης ισοφάρισε και μετά ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ της Κατηγορίας, Κοσκινόπουλος που με τέρματα στο 73’ και 79’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο Κεραυνό, που στο 90’ σφράγισε την νίκη του με τον Αλεξιάδη να γράφει το τελικό 4-1.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Λαμπρίδη, Κεσίσογλου Γ.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: (Μάνθος Τριανταφυλλίδης)
Παπαδοπουλος, Χωραφίδης, Πανταζίδης Ι., Τριανταφυλλίδης, Παντουβάκης, (68’ Ποζίδης), Πανταζίδης Ε., Πανταζίδης Α., Κοσκινόπουλος, (86’ Αλεξιάδης), Σεραφειμίδης, Πανταζίδης Γ., Παυλίδης, (90’ Μπιτσάκου).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: (Σερτζιαν Τσολάκοβιτς)
Γιόνδης, Νικολαίδης, Παπαγιαννίδης, (90’ Φανόπουλος), Θεοδώρου, (90’ Κέκης), Κισκίνης, (75’ Μουρατίδης), Ολίδης, Γεωργίου, Μεταξάς, (90’ Χούκι), Καμπούρης, Μυρίδης, (75’ Βαλαβάνης), Κωνσταντινίδης.








7 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει ρε Άρνισσα ίσως κάποια άλλη φορά..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πονάει πολύ η Αρνισσα καραγκιόζη... αντί να σχολιάσεις το ποσό ωραίο παιχνίδι ήταν και τους οπαδούς που ήταν πάνω από 200...

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι απ'το Μεσσιανο συγχαρητήρια για τη νίκη και την άνοδο, αν και με την συμπεριφορά σου ντροπιαζεις τους υπόλοιπους.
      Αν είσαι από κάπου αλλού,που είναι και το πιθανότερο, μάλλον έχεις φάει πολλές φαπες απ'την Άρνισσα και για αυτό βγάζεις τόσο κόμπλεξ...αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια πες μας μόνο από πού είσαι....

      Διαγραφή
    3. Από τον Μεσιανο δεν είναι ,να είσαι σίγουρος

      Διαγραφή
  2. Βεγορίτιδα τον είδες τον Κοσκινόπουλο; Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες . Με Γεράσιμο Ντουσκα δεν έχασε κανένας . Άντε καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, στον προπονητή στους παίκτες και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Να σας ευχαριστήσουμε και για την φιλοξενία της τελευταίας αγωνιστικής. Καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ άτυχη στάθηκε η ομάδα της Άρνισσας που έπεσε πάνω σε αυτή την καλή ομάδα,οποιοσδήποτε αντίπαλος θα είχε χάσει από την Άρνισσα....συγχαρητήρια στον κόσμο της Άρνισσας που χειροκρότησε αντίπαλο παίκτης όταν βγήκε αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365