Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας μπαλλαδοφατσες και τώρα αρχίζουν τα ωραία.

Άνοδος, αποφυγή του Μπλουμ, κομπιουτεράκια, μπαράζια κλπ κλπ.


Ξεκινάω από την Γ, εκεί που το Πειρατικό πήρε το τριποντο στο Ριζάρειο και έσωσε την παρτίδα. Τώρα κατά την τελευταία αγωνιστική θα είναι θεατές. 


Τετάρτη 6 του μήνα και θα έχουμε μεγάλο πατιρντι. Οι Τρικαλινοί θέλουν την νίκη αλλά, οι ψαράδες της Μηχανιώνας θέλουν ένα χι και οι Νοτιοκερκυραιοι με μισό ρόστερ λόγω καρτών επιδιώκουν την νικη- σωτηρία επί του Ανδρωνιακου που θέλει νίκη για το στέμμα του πρωταθλητή.


Θα ήθελα να είχα ένα σούπερ ελικόπτερο και να πετώ ανάμεσα σε Αλεξανδρεια- Κοζάνη και Λευκίμμη!!


Πάμε στα τοπικά.

Τελικά έπιασε τόπο το τάμα του Antonio Tsartini  που έκανε ταξίδι αστραπή στον Άγιο Ραφαήλ ( Μεγάλη η Χάρη του). Έπιασε λοιπόν το τάμα για στραβοπατημα του Μελισσιακου.


Τρισευτυχισμενοι είναι οι Μακηδες στο Ριζάρι. Όποιος ποδοσφαιρόφιλος διέρχεται από το χωριό σταματάει απαραιτήτως για κέρασμα σε ένα από τα τρία σημεία κερασματων.


Στα άουτ του 2ου εκεί δεν μπορούν να βγάλουν άκρη ούτε οι Λίπι, Κλοπ, Ποκετινο κλπ. Άπαντες στην ισοβαθμία και στο τέλος δεν αποκλείεται το γκολ- αβερειτζ!!


Εις την Α, άρχισαν τα επίσημα γλέντια στου Λύκου το Στόμιο και όνειρα για του χρόνου.

Κυρ Χρήστος από τον κίτρινο θεό και κυρ Γιάννης από Παραποζαρ θέλουν αντίστοιχα 2 και 4 πονταλακια για κουστούμι Α1. Θα το πετύχουν στα τρία ματσάκια που απομένουν; Θα δουμε!!


Τώρα, κάτι ψιθυρίζεται για αναπροσαρμογή για κατάργηση της Β και 20 ομάδες στην Α1- και 2 όμιλοι στην Α αλλά αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.


Μόλις πριν λίγο διάβασα σε ένα site του Ιονίου ότι ένα 5* hotel της Νότιας Κέρκυρας κάνει έκπτωση 70% στους διαιτητας της Πέλλας για 10ημερες διακοπες στον Κάβο ( στο νότιο άκρο του νησιού). Αξιέπαινη κίνηση και πραγματικά θα ήθελα να ήμουν ρεφερυ.


Αυτά έφερε για σήμερα ο Καρατζοβας και είστε τυχεροί που το site 365 περνει λίγο βόρειο αέρα και σας το μεταφέρει για ανάσες.

Dombro vece  και αναμένουμε γρήγορα να φυσήξει......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365