Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Αποχώρησε από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας ο Δημήτρης Μπίνος

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:


Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Τετάρτης η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας. Ωστόσο, υπήρξαν ενστάσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης ως προς τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος αναφέρθηκε στα ζητήματα που υπάρχουν και δεν γίνονται σεβαστά από τη Δημοτική Αρχή.

Το βασικό ζήτημα είναι η ώρα που επιλέγει η Διοίκηση να προγραμματίζει τις Συνεδριάσεις και η οποία αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τα μέλη της Επιτροπής που εργάζονται. Μάλιστα, τόνισε ότι αυτό το θέμα έχει τεθεί πολλές φορές από την αντιπολίτευση, χωρίς να γίνεται σεβαστό.

Παράλληλα, ο κ. Μπίνος έθεσε για άλλη μια φορά το ζήτημα των δια ζώσης Συνεδριάσεων. Όπως είπε, «συνεχίζουμε με την ίδια τακτική των διαδικτυακών Συνεδριάσεων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παραχθεί ένας ζωντανός διάλογος και να προωθηθεί μέσα από τη συζήτηση ένα καλό αποτέλεσμα για τον τόπο.

Αμέσως μετά, ο κ. Μπίνος αποχώρησε από τη Συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη δυσφορία του διότι όπως δήλωσε τα αιτήματα της αντιπολίτευσης δεν εισακούγονται.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Συνεδρίαση δεν παρέστησαν ούτε τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης, Σάκης Χατζηδημητρίου και Νίκος Παρούτογλου.

5 σχόλια:

  1. Η απόλυτη ξεφτίλα από την πλευρά της αντιπολίτευσης!Οχι κύριοι σας ψηφίσαμε και εσάς και είστε υποχρεωμένοι όπως και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι παρόντες να είστε και εσείς.Και οι άλλοι έχουν δουλειές και όχι του δημοσίου όπως εσείς με την αδειουλα στο τσεπάκι σας αλλά τις αφήνουν.και μην πείτε τώρα ότι οι άλλοι πληρώνονται γιατί υποτίθεται εσείς δεν θέλετε να μπείτε για τα λεφτά αλλά για το καλό του τόπου.Το καλό του τόπου κύριοι είναι να έχετε παρουσία στα συμβούλια και να κρίνεστε για την ψήφο σας.ΟΧΙ να απέχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν μπορείς (εμείς το ξέρουμε ότι είσαι λίγος)κάτσε στο σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανελάκι γιατί θα είσαι τρίτος και πολυυυυυυυ ιδρωμενος κύριε Μπίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φύγει τελείως από τα πολιτικά της περιοχής γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ??????ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365