Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Αποθέωσαν οι φίλαθλοι του Αλμωπού, τον "αντίπαλο" Λάζαρο Ελευθεριάδη

Ο Ελευθεριάδης αναμένεται να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα

Μία πολύ ωραία στιγμή έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Αλμωπού με τα Τρίκαλα, η οποία έληξε με σκορ 3-0.


Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρηση ήταν η παρουσία με την φανέλα των Τρικάλων του συντοπίτη μας Λάζαρου Ελευθεριάδη, ο οποίος την στιγμή της αλλαγής του αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Αλμωπού, οι οποίοι ζήτησαν την επάνοδο του στην ομάδα τη νέα χρονιά. 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ελευθεριάδης αναμένεται να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα, ακόμα και πριν το τέλος της σεζόν. 


Το χειροκρότημα πήρε και ο νεαρός Μανίσογλου, ο οποίος την περσινή σεζόν βρισκόταν στο ρόστερ του Αλμωπού.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365