Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός - Τρίκαλα 3 - 0 / Αγκαλιά με την σωτηρία, δείτε την βαθμολογία

Γράφει - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης

Σπουδαία νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχε ο Αλμωπός, ο οποίος επικράτησε των Τρικάλων με σκορ 3-0 και πέντε στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται σε απόσταση 13 βαθμών από την σωτηρία. Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχει 38 και φιγουράρει στην 6η θέση.


Ο Αλμωπός ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις το 5' με ωραίο γυριστό του Ρόβα. Στο 21’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιαστεί τέρματα του όταν  το σουτ του Πέττα έδιωξε με υπερένταση ο Perleshi.

Στο 36’ ο Αλμωπος έφτασε στο δεύτερο γκολ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρού, ο οποίος έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπό, όταν με μαγικό ανάποδο ψαλίδι ο Ρόβας έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 50’ ωραίο σουτ του Γιουκούδη είχε την ίδια κατάληξη.

Ο Αλμωπός συνέχισε να ψάχνει το τρίτο γκολ και στο 65ο λεπτό ειχε καλή στιγμή με φάουλ του Πρίκα το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Perleshi. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ρίβας με ωραία ενέργεια στο 90'.


Διαιτητής ήταν ο Θεοχάρης, με επόπτες τους Κουναλάκη και Τσιλίκα.


Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Πρίκας (72’ Παρασκευας), Σουλιώτης, Γιαλαμούδης, Κολλαρας(77’ Ρουσάκης), Σέχου, Πέττας(58’ Τριανταφυλλάκης),’Ζαχαρός(77’ Πάγκος), Κέρθι, Ρόβας, Γιουκούδης(58’ Ρίβας).


Τρίκαλα: (Βασίλης Καλογιάννης)

Perleshi, Djaloshi, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης(63, Χειριτράντας), Ευθυμίου, Ιωαννίδης, Μανίσογλου(79’ Guideke), Μυλόπουλος, Νιάρος, Ριζόγιαννης, Σανδραβέλης(46’ Feutchine). 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη:





























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365