Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ευχαριστήριο επιχείρησης Ακονίδη προς Καραβάτση

Ευχαριστήριο
Η επιχείρηση Ακονίδη επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες αυτές στιγμές, στην οικογένεια και το προσωπικό, μετά την πυρκαγιά της 12ης Απριλίου, που κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο.


“Η καταστροφή, που μας βρήκε, όταν το βράδυ της 12ης Απριλίου 2022 είδαμε τους κόπους μιας ζωής των γονέων μας και τους μέχρι τώρα δικούς μας, να γίνονται μέσα σε λίγη ώρα  παρανάλωμα του πυρός, μας συγκλόνισε. Ωστόσο, μας έδωσε και την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την μεγαλοψυχία, αλλά και τη γενναιοδωρία φίλων, γνωστών και συναδέλφων μας, να μας συμπαρασταθούν και να μας συνδράμουν στην ταχεία επαναλειτουργία του ολοκληρωμένου συγκροτήματος-συνεργείου μας, ώστε να μην χαθούν τόσες θέσεις εργασίας.


Μεταξύ αυτών οφείλουμε να κατονομάσουμε τη γενναία προσφορά των αδελφών Γιώργου, Νώντα και Αλέξανδρου Καραβάτση, υιών της Φωτεινής και του αείμνηστου Νότη (Παναγιώτη) Καραβάτση, οι οποίοι ομόφωνα και αυθόρμητα, όσο έβλεπαν το κτίριο μας να καίγεται, προέβησαν στην μεγαλειώδη προσφορά να μας παραχωρήσουν δωρεάν το επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο 3ο χλμ, κτίριο της ιδιοκτησίας τους, προκειμένου να στεγαστεί η επιχείρηση μας, έως ότου καταφέρουμε να επανέλθουμε.


Μέσα από τόσο σκληρές δοκιμασίες αναδεικνύεται η αξία της ανθρωπιάς, που η κοινωνία μας εν γένει, κρατάει βαθιά μέσα της, παρά τις δυσκολίες, που περνάει. Αυτή είναι που μας δίνει και το κουράγιο να συνεχίσουμε. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365