Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Αριδαία: Όπου θέλει παρκάρει ο καθένας - Γεμίζουν τα πεζοδρόμια με γλάστρες και κλούβες

Μια νοοτροπία απαράδεκτη, η οποία πρέπει επιτέλους να αλλάξει

Πολυ έντονο παραμένει το πρόβλημα στάθμευσης στην πόλη της Αριδαίας και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως παρκάρει όπου θέλει ο καθένας.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως τις πρωινές ώρες. Σε πολλές περιπτώσεις και σε κάποιους δρόμους της Αριδαίας συναντάμε διπλοπαρκαρισμένα οχήματα και από τις δύο πλευρές, όπως σήμερα Τρίτη στην οδό Ταγματάρχη Χαϊλή, κάτι που κάνει την κυκλοφορία των οχημάτων πολύ δύσκολη.

Είναι ενδεικτικό πως αν σε κάποια σημεία κάνει την εμφάνιση της η αστυνομία, οι οδηγοί εμφανίζονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και παίρνουν τα οχήματα τους για να γλυτώσουν την κλήση. Μόλις όμως φεύγει η αστυνομία ο δρόμος γεμίσει σε 5 λεπτά διπλοπαρκαρισμένα.

Μια νοοτροπία απαράδεκτη, η οποία πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

Επίσης μεγάλο πρόβλημα στους χώρους στάθμευσης δημιουργούν καταστήματα ή και μεμονωμένοι κάτοικοι, οι οποίοι με διάφορους τρόπους, είτε με καρέκλες, είτε με τελάρα, είτε με αυτοσχέδια πλαστικά κολωνάκια, "κρατάνε" θέσεις πάρκινγκ, ή χώρο στα πεζοδρόμια, μόνο για τους ίδιους, κάτι το οποίο είναι παράνομο και προκαλεί τα παράπονα γονέων, οι οποίοι δεν μπορούν να διασχίσουν με τα καρότσια τα πεζοδρόμια.

10 σχόλια:

  1. δεν έχουν μάθει να περπατάνε στο κέντρο της Αριδαίας.Ντρέπονται με τα πόδια.Και δεν μπορούν να παρκάρουν 500 μέτρα πιο μακριά....το παιζουν πολυάσχολοι αν και άνεργοι...ή συνταξιουχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αρχίσει να παίρνει φωτιά το στυλό της αστυνομίας και θα συ πώ αν δεν μαζευτούν όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην φωνάζεις, θα ξυπνήσει διοικητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα πει
    -μολις εμφανίζεται ( όταν εμφανίζεται τέλος πάντων) η αστυνομία ( μη γελάτε) παίρνουν τα αυτοκίνητα και επιστρέφουν σε 5'.

    Να ρωτήσω εγώ ο αδαής.
    Αν δεν περνούσαν οι αστυνομικοί ( όταν περνάνε και αν περνάνε τέλος πάντων - μη γελάτε) θα έπαιρναν οι παραβάτες τα οχήματα τούς?
    Όχι
    Άρα
    Τι πάει να πει ότι περνάνε και φεύγουν αλλά επιστρέφουν οι παραβάτες.
    Εκεί επί τόπου και γράψιμο ασαλιωτο,μπας και αλλάξει κάτι στην νοοτροπία των κατοίκων της Καμπούλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παρκαρίσματα διπλα και τριπλα οί επαγγελματίες κλείνουν δρόμους και πεζοδρόμια οι πεζοί περπατάνε στους δρόμους αντί στο πεζοδρόμιο. Πλήρη αναρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς γιατί φωνάζετε; αφού σας ενοχλούν κάντε επωνυμα καταγγελία εκεί που πρέπει. Υ. Γ χωριό είναι η αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χθες το απόγευμα ένας νεόπλουτος με bmw σταματημένος στο δρόμο της κεντρικής πλατείας μιλούσε στον παρκαρισμένο φίλο του.Όταν του αναβόσβησα τα φώτα δε συγκινήθηκε.Μόνο όταν του κορνάρισα έφυγε.Μια άλλη μέρα ένας άλλος γκλιτσας σταμάτησε διπλοπαρκαριασμενος στο περίπτερο με ανοιχτή τελείως την πόρτα.Μπεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα προ-βλήματα έχουν την αρχή σε ένα τραγούδι . Θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά.Αγαπημένη φράση των βλημάτων μία. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; μόνο αστυνομία παιδιά.σσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα κατεβω καμια μερα με το τρακτερ με το μαχαιρι μπροστα και θα γινει το ελα να δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365