Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας

Το νέο Δ.Σ.
Πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκλογή αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ. 


Στο 5μελές Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι εξής (κατά σειρά εκλογής):


Από την "Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων" (3 έδρες):

Σάγγα Ανδρονίκη

Μαλλιωτάκης Ευστράτιος

Γκέλου Ελένη


Από την "Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων" (2 έδρες):

Καραπατσούδη Ελένη

Παπαδημητρίου Κατερίνα


Αντιπρόσωποι για την ΠΟΕΔΗΝ εκλέχθηκαν οι: Ανδρονίκη Σάγγα, Ελένη Γκέλου ("Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων") και Ελένη Σταυρουλάκη ("Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων").

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365