Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Πάτρα: Οι οκτώ αναζητήσεις στη Google από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα είναι συνεχείς

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα είναι συνεχείς καθώς τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχηματίζουν τη μεγάλη εικόνα με την τραγωδία - Στο MEGA και στον ALPHA παρουσιάστηκαν οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο τον Ιανουάριο του 2022.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα είναι συνεχείς καθώς τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχηματίζουν τη μεγάλη εικόνα με την τραγωδία. Στο κάδρο πλέον έχουν μπει οι ηλεκτρονικές αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς όπως προκύπτει αναζητούσε στην Google λέξεις - κλειδιά που προκαλούν ερωτηματικά, ειδικά αν συνυπολογιστεί πως αυτές οι αναζητήσεις γίνονταν πριν από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας.

Στο MEGA και στον ALPHA παρουσιάστηκαν οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο τον Ιανουάριο του 2022. Υπενθυμίζεται πως η 9χρονη Τζωρτζίνα εξέπνευσε στις 29 Ιανουαρίου 2022 κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο Παίδων. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζήτησε στο Google:

Ελλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
Νυχτερινή επιληψία
Εγκεφαλική ατροφία
Δραστική ουσία φαινοβαρβιτάλη
Δραστική ουσία φαινυτοΐνη
Epanutin (σ.σ. αντιεπιληπτικό φάρμακο που δεν έχει δοθεί στην Τζωρτζίνα)
Βαρβιτουρικά φάρμακα
Αναισθητικά φάρμακα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγραφή για την κεταμίνη

Οι Αρχές διαπίστωσαν πως στην Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκαν διαφημίσεις για κεταμίνη και γι αυτό το λόγο θεωρούν δεδομένο πως στο παρελθόν είχε πληκτρολογήσει στη Google τη συγκεκριμένη ουσία. Υπενθυμίζεται πως η 9χρονη Τζωρτζίνα εξέπνευσε μετά από χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης. Το φάρμακο σύμφωνα με τους ειδικούς είχε δοθεί πριν το παιδί εκπνεύσει το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου, αφού είχε ήδη μεταβολιστεί και ανιχνεύτηκε μετά θάνατον στα ούρα του. Οσο για την ποσότητα, υπολογίζεται πως στο κορμάκι της Τζωρτζίνας ήταν 10 με 15 αμπούλες των 2ml, που μέσα στην κάθε μία υπάρχουν 100 mg κεταμίνης.

Οι καταθέσεις και η παρέμβαση της Εισαγγελίας

Την Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρείται πως «έκαψαν» οι καταθέσεις προσωπικού των νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκε η 9χρονη. Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε σε παρέμβαση μετά τη δημοσίευση καταθέσεων μαρτύρων. Συγκεκριμένα, η προϊστάμενη της Εισαγγελίας έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει παραβιαστεί το δικαστικό απόρρητο από πρόσωπο στο οποίο αυτό ήταν προσιτό λόγω της υπηρεσίας του ή της συμμετοχής του στη διαδικασία και ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, καθώς και αν έχει γίνει παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Την προκαταρκτική διενεργεί ο ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος.

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας μπαίνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι στην υπόθεση που έχουν λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, ακόμη κι αν τελικά δεν ανέλαβαν την υπόθεση, καθώς και δημοσιογράφοι που φέρονται να έχουν ανακριτικό υλικό στα χέρια τους, το οποίο όπως προκύπτει από τα εκτενή ρεπορτάζ κυκλοφορεί ευρέως.


Ρούλα Πισπιρίγκου: Απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη

Στο μεταξύ η 33χρονη είναι έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση σε περίπτωση που ο Μάνος Δασκαλάκης ζητήσει τεστ DNA για την Μαλένα και την Ιριδα. Μόλις η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε για την πρόθεσή του είπε: «αυτό είναι πέρα από τα όρια. Θα καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση». Εστω και η υποψία της αμφισβήτησης της πατρότητας φαίνεται να εξόργισε την 33χρονη που έδωσε εντολή για κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της μνήμης των δύο παιδιών. Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν κόψει πλέον κάθε δίαυλο επικοινωνίας, παρά το γεγονός ότι μέχρι τη σύλληψη ήταν κοντά. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η εισαγγελία Αθήνας, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται οι ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ιριδας από τον Νίκο Καρακούκη και τον Νίκο Καλογρηά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365