Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Αλμωπία: Μεγάλη προσοχή για τυχών κλοπές σε οικίες την ώρα της εκκλησίας

Τις προηγούμενες μέρες σε τοπικές κοινότητες της Πέλλας παρατηρήθηκαν κλοπές
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της Αλμωπίας, αλλά και όλης της Π.Ε. Πέλλας, για να αποτρέψουν τυχών κλοπές από οικίες, την ώρα που οι ένοικοι λείπουν στις εκκλησίες, για τις ακολουθίες της Μεγάλης Βδομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες σε τοπικές κοινότητες της Πέλλας παρατηρήθηκαν κλοπές από σπίτια, την ώρα που οι ένοικοι έλλειπαν στις εκκλησίες.

Να έχετε τα μάτια σας 14 και αν αντιληφθείτε ύποπτες κινήσεις ανθρώπων, ή οχημάτων, να καλέσετε αμέσως την αστυνομία, αλλά και να κρατήσετε την πινακίδα του οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365