Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Πέλλα: Το mail της τράπεζας της στοίχισε 2.013 ευρώ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία
Θύμα απάτης έπεσε μία 39χρονη στην Πέλλα που είδε μέσα σε δευτερόλεπτα τα χρήματα της να «κάνουν φτερά».

Ένας 26χρονος και μία 24χρονη από τη Σουηδία, έστειλαν email στο θύμα, που πίστεψε ότι το συγκεκριμένο μήνυμα προερχόταν από την τράπεζά της. Έτσι, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν τους κωδικούς της και 2.013,99 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 26χρονου και της 24χρονης για την απάτη που διέπραξαν τον Ιανουάριο του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365