Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

To Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας στην Ρώμη στο πλαίσιο του Erasmus+ (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας  με αντιπροσωπεία 8 μαθητών βρέθηκε  στην Ρώμη της Ιταλίας στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου κινητικότητας «Επιχειρηματικότητα και απασχόληση- Καλές πρακτικές και ευκαιρίες ίδρυσης βιώσιμων πράσινων και κοινωνικών επιχειρήσεων» για τη δράση ΚΑ1-Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του προγράμματος Erasmus+.


Οι μαθητές παρέμειναν στην Ρώμη, μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το πρόγραμμα Παπανικολάου Χρήστο, Χατζηεμμανουήλ Δημήτριο και Νησιάγκα Σωτήριο,  από 11-03-2022 έως 26-03-2022.

Κατά την υλοποίηση του προγράμματος οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με την επιχειρηματικότητα αλλά και να εργαστούν σε project αναφορικά με την ίδρυση και προώθηση καινοτόμων επιχειρήσεων. 

Ταυτόχρονα, συμμετείχαν σε δραστηριότητες πολιτισμικής φύσης που περιλάμβαναν ξενάγηση και επισκέψεις σε σημαντικά ιστορικά σημεία της Ρώμης,  ενισχύοντας τις κοινωνικές και γλωσσικές τους δεξιότητες καθώς και την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής τους διάστασης και νοοτροπίας.

Ο Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας

Παπανικολάου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365