Σάββατο 28 Μαΐου 2022

1ος στους Μεσογειακούς Αγώνες Masters ο συντοπίτης μας αρσιβαρίστας Μπάμπης Γκανταϊδης

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Στην Ελλάδα «χτυπάει» η καρδιά της άρσης βαρών αυτές τις μέρες, με την Αθήνα να γίνεται ξανά το επίκεντρο του αθλήματος, με την διεξαγωγή του Μεσογειακού διεθνούς τουρνουά Masters στο ΟΑΚΑ.

Την σημερινή μέρα συμμετείχε ο συντοπίτης μας αρσιβαρίστας από την Αριδαία, Μπάμπης Γκανταϊδης, του Υπερίων Αλμωπίας με προπονητή τον Σπύρο Σταματιάδη.

Ο σπουδαίος αθλητής κατετάγη πρώτος στην κατηγορία του αφού σήκωσε 125 κιλά στο αρασέ, 155 στο ζετέ και 280 στο σύνολο, κάνοντας περήφανη όλη την Αλμωπία.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

1 σχόλιο:

  1. Μπαμπινο μου συγχαρητήρια για την πρώτη θέση,απέδειξες οτι όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται!Ειμαι πολύ περήφανος για σένα φιλαράκι μου!Γιαννης Κανωτιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365